Kontakt os på tlf +45 70 27 77 07

Hvem er vi?

BR Teknik Cph. ApS er etableret 1. december 1998 og har lige siden da været Dansikring Direct & Verisure Partner.
Vores speciale er opgaver indenfor Sikkerhed og Tryghed, vores værdier er Ærlighed – Troværdighed & Hjælpsomhed

At vælge et samarbejde med den lokale Dansikring Direct Partner giver en unik mulighed hvor kunden er mere end bare et nummer. Vores veluddannet Sikrings Konsulenter og Teknikkere, der har gennemgået Sikkerhedsbranchens Grundlæggende uddannelse for montører. Har en viden om teknik og sikringskrav som meget få andre leverandører er i besiddelse af.

Vi udvikler løbende nye koncepter og arbejdsmetoder, som kan forbedre servicen overfor vores kunder, ikke kun i det daglige men også i forbindelse med installationen.

Vi er ISO 9001/2008 certificeret indenfor Alarm (AIA) – TV Overvågning (TVO) & Adgangs Kontrol (ADK) herigennem sikre det kunden ,at vi har en høj standard i valg af produkter, installations udførsel, den efterfølgende service og håndteringen af opgaven fra projektering og til opgaven er udført.

Vi har 24/7 tilkalde service gennem vores Vagtcentral hos Dansikring Direct.

Som Erhvervspartner er vi ikke kun leverandør af Dansikring Direct Alarm systemer men er også forhandler og installatør at Privathjems produktet Verisure. Så vores kunder kan nøjes med en leverandør af hele sikringen både i virksomheden men også i hjemmet og sommerhuset.

Vi er stolte af vores resultater i det daglige og er blevet kåret til året Erhvervspartner i 2012 & 2013 på målbare værdier indenfor salg, installation og service. Resultater der kun har været opnåelige pga. dedikeret medarbejdere der sætter stor ære i deres job i det daglige.

Derfor tør vi også sige at vi er mere end bare et alarmselskab – vi er din lokale sikkerheds partner.