Kontakt os på tlf +45 70 27 77 07

TV Overvågning

TV Overvågning til din virksomhed eller ejendom

Siden årtusinde skiftet har der været en stor udvikling indenfor TV Overvågning, hvor det bliver brugt som forebyggelse, som efterforskning og til aktiv brug i form af område overvågning via en vagtcentral eller internt kontrolcenter. Teknologien løber hurtig på dette felt og derfor har vi som sikringsleverandør valgt at samarbejde med en Dansk Importør så vi udover vores egen knowhow altid har viden og hjælp til opgaver i baglandet.

TV Overvågning er med til at øge sikringen af ens værdier eller kan bruges til at se om alt er vel når man er ude. Det kan gøres fra PC, Smartphone eller Tablet.

Har man et eksisterende anlæg i dag med fx Coaxcial kabler kan vi opdaterer det til den nyeste standard og det er uden at alle kamera eller kabler behøver at blive skiftet.

Hos BR Teknik Cph ApS har vi et stort udvalg af TV Overvågningssystemer både til hjemmet, virksomheden, sommerhuset, klublokaler m.m. og har du ikke internet på stedet hvor du ønsker overvågningen skal sidde så har vi også en løsning til dette.

secvision-chrome-4mp-8-kanaler-4-kameraer-1

Vi har noget for enhver prisklasse

BR Teknik Cph ApS er leverandør af forskellige TV Overvågningssystemer. Vi har systemer i alle prisklasser lige fra små systemer til private hjem man selv kan montere og installere og til store professionelle systemer til virksomheder, der kan kobles sammen med fx alarmsystemet. Alle systemer er brugervenlige og da vi primært bruger samme leverandør af vores produkter letter det også hjælpen ved service eller spørgsmål om virkemåder.

Vi har Standalone kamera, hvor man kan sætte et SD kort i og gemme optagelser på op til et par dage og man kan tilgå det via en App.

Certificeret TV Overvågning

BR Teknik Cph ApS er en blandt få Sikrings Virksomheder i Danmark som er ISO 9001:2015 Certificeret indenfor TV Overvågning, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet i det leveret arbejde, samt vi har nogle faste normer for hvordan installationer skal udføres og serviceres. Ligeledes udleveres der dokumentation med en Installations Erklæring på det opsatte som kan bruges i forhold til gældende lovgivning.

  SP-IP144AFBW

Eje – Leje – Lease!

Hos BR Teknik Cph ApS finder vi altid en løsning der passer til dig som kunde og som udgangspunkt køber du altid TV overvågning til Ejendom, men vi kan også lave Leje og Leasing forhold når der er behov for dette.

Service & Abonnement:

BR Teknik Cph ApS tilbyder altid en serviceaftale via abonnements ordning, men det er ikke et krav at indgå en abonnementsaftale. Det er et frivilligt valg som kan tegnes ved en installationsaftale eller efterfølgende.

 

Kontakt os på tlf. 70 27 77 07 eller via vores Kontaktformular hvis du vil vide mere eller have et uforpligtende sikringsbesøg.